De balans opmaken

Het oude jaar is bijna voorbij. 

De laatste dagen heb ik vooral gebruikt om uit te rusten en niets te moeten. En om terug te kijken naar 2016.

Het was me een jaar!

Nu ik aan het einde mijn balans opmaak ben ik vooral blij en intens tevreden, ookal startte ik zelf beroerd aan 2016 en hebben wij ook verdriet en zorgen gekend dit jaar.

Maar nu, nu ik de streep onder 2016 zet en plussen en minnen netjes onder elkaar zet (eh, juf Manon staat soms nog aan, de eerste week van de kerstvakantie is dat niet zo heel gek hoor ;)), ben ik vooral blij. 

 

Wat ik wilde 'als ik later groot ben', ben ik gaan doen: ik ben Solstråle begonnen, ik ben gaan coachen.

Ik heb mijn hart durven volgen!

Dat was een uitdaging hoor, want ook ik was héél goed in beperkende gedachtes.

 

Gelukkig leerde ik dat als ik iets negatiefs dacht, ik ook iets positiefs kon gaan denken.

Of helemaal niks denken en lekker m'n gevoel achterna. 

 

Dat heeft me heel veel opgeleverd: rust in m'n hoofd en daardoor een algeheel gevoel van rust en ontspanning, heel veel energie.

Ik voel me licht en vrolijk. 

 

Met Solstråle, als coach, heb ik dit jaar volwassenen en kinderen mogen ondersteunen in positief denken, grenzen te stellen, voor zichzelf op te komen, zelfvertrouwen te ontwikkelen, voor zichzelf te leren kiezen en vooral te voelen, meer rust in het hoofd, ontspannen èn in beweging te komen.

Net kwam er nog een berichtje binnen van een cliënt dat ze nu een hoger bedrag durft te vragen voor haar dienst, want ze voelt dat ze het waard is. Ze staat nu voor zichzelf op haar eigen, mooie, zachte manier. Ik ben zo trots op haar! 

 

Ik wens jou voor 2017 alle goeds!

Heel veel liefde, geluk en een goede gezondheid.

En heel veel zonnestralen!

 

Als je er aan toe bent in jezelf te investeren, dan wil ik je er graag bij helpen.

Vrouw, man, meisje, jongen: je bent welkom!

Iedereen verdient 't te sprankelen.

 

Veel liefs, Manon

 

Op het tabblad coaching kan je meer informatie vinden.

Je kunt me ook altijd vrijblijvend bellen of mailen. 

 

Op het tabblad contact kun je mijn contactgegevens vinden, je kunt daar ook een berichtje achterlaten op het contactformulier.

Reactie schrijven

Commentaren: 0