Natuurlijk jij!

 

- een traject om weer jezelf te zijn-

Herken je het volgende?

 

Je hebt het druk. Je doet je best voor je gezin, je familie en op je werk. Af en toe vraag je je af: "En ik dan?" En vindt dan jezelf wel egoïstisch, want 'je hoort' er voor de ander te zijn, toch?

Je voelt dat je energie afneemt. Dat je je veel vaker uit je bed sléépt en je niet uitgerust voelt. Je reageert sneller kortaf dan je zou willen. 

Je wil wel anders, maar je weet niet hoe. Je zou het toch alleen moeten kunnen? Of niet?

In verbinding, in contact met mezelf...

Ik vond dat al gauw zo zweverig klinken. Ik kon er niets mee.

Nu kan ik zeggen dat ik ook niet in contact was. Met mezelf, met m'n omgeving.

Ik wist niet wat ik echt voelde, wat ik echt nodig had, waar mijn grenzen lagen en hoe ik deze moest stellen.

Als klein kind wel hoor. Puur, in het moment, tikje druk. Creatief. Ik kon mezelf goed vermaken. Vrolijk, zelfs (bijna) zingend, wakker wordend. Lekker mezelf. 

Toen ik ouder werd en me moeiteloos aan ging passen aan wat ik dacht dat van me verlangd werd, ben ik gaandeweg uit contact geraakt met wie ik werkelijk was. En dat had ik geeneens door.

 

Als kind was ik rustig en aangepast op school, ik voelde me op een bepaald moment zelfs onzichtbaar. En thuis ging ik los.

Na jaren heb ik het contact met mezelf gevonden. Een paar harde lessen waren nodig om daar te komen. 

Lichaam en geest zijn een eenheid. Als je niet luistert naar de fluisteringen van je lichaam, gaat het steeds hardere signalen afgeven. Totdat je luistert. Mijn lichaam schreeuwde, ik heb toch maar geluisterd. 

Inmiddels ben ik dankbaar voor de wijze lessen, daar heb ik zoveel van geleerd.

Waardoor ik ook kan doen wat ik nu doe. M'n hart volgen, coachen, puur en intuïtief.

En: Ik zie mezelf, waardoor ik ook door anderen word gezien. Ik voel wat ik nodig heb.

En ik heb ontdekt dat mezelf voorop stellen niet egoïstisch is, maar een noodzaak. 

Ik heb energie nodig om in contact te blijven. Met mezelf en m'n omgeving. Zodat ik er ook voor anderen kan zijn.

 Lichaam en geest zijn een eenheid

Ben je helemaal klaar met:

 

✓ Je toenemende vermoeidheid

✓ Je overvolle hoofd

✓ Alles perfect willen doen en dat het nooit lukt

✓ Alle ballen in de lucht houden met de dreiging dat ze binnenkort allemaal vallen

✓ Niet goed slapen, wakker liggen en liggen te malen in de nacht

✓ Het geschreeuw van je lichaam, onverklaarbare pijntjes en kwalen

✓ Je niet begrepen voelen, ook door jezelf niet

 

Kom dan NU in actie! Neem vandaag de eerste stap naar je nieuwe leven.

Hoe dan?

 

Ik help je de regie weer terug te pakken.

Door middel van coaching al dan niet gecombineerd met Access Bars, ga jij je hulpvraag aan.

Coaching vindt -als jij daar ook voor kiest- zoveel mogelijk buiten plaats. Ik geloof namelijk in de kracht en de weldaad van de natuur, bewegen en het buiten zijn.

 

Wandelen zorgt voor een beweging voorwaarts, de natuur laat zien wat in je leeft en nodigt uit tot loslaten en ontspannen. 

De ruimte buiten zorgt voor ruimte in je hoofd. En al wandelend kom je beter en sneller tot (creatieve) ideeën en oplossingen. We wandelen niet alleen. We doen ook oefeningen die op dat moment voor jou van toepassing zijn.

 

In de natuur is alles onderhevig aan verandering, denk bijvoorbeeld aan het ritme van de seizoenen.

Ook in ons leven is alles aan verandering onderhevig.

In de natuur heeft alles functie en waarde in het geheel.

Kun je je voorstellen dat dit ook voor jou geldt?

 

Naast coaching kunnen we ook Access Bars in dit traject integreren. Ik heb gemerkt dat dit erg goed combineert. Loslaten gaat nog makkelijker.

Tijdens een Access Bars sessie raak ik 32 drukpunten op je hoofd zacht aan. Dit zijn punten waar jij onbewust oordelen, overtuigingen, emoties, aannames en gedachten hebt opgeslagen. Door deze punten aan te raken, komt er meer ruimte in jouw 'systeem' en ontstaat er ruimte om de energie weer te laten stromen. Vergelijk het maar met de harde schijf van de computer. Die moet je af en toe ook even opschonen, zodat er daarna weer ruimte is!

Hoe zou het voor je zijn als:

 

✓ Je weer rust en ontspanning ervaart

✓ Je weer lekker slaapt, omdat je je geen zorgen meer maakt en 's nachts

   niet meer hoeft te malen

✓ Je kunt kiezen welke ballen je in de lucht houdt en welke je neer kunt

   leggen

✓ Je op een heldere en duidelijke manier voor jezelf op kunt komen

✓ Je je weer energieker voelt

✓ Je zelfsturend bent, zelf leiding neemt over je leven

✓ Je je stralend voelt


Ik kwam in eerste instantie vrij zoekende naar je toe.

Ik wist dat ik niet helemaal goed in mijn vel zat maar ik kon er zelf niet echt achter komen hoe en waardoor dat nu kwam.

Na het eerste gesprek kwam er heel duidelijk naar voren dat ik mijn grenzen niet goed aan gaf. Ook wist ik zelf niet goed wat ik belangrijk vond en door jou 'kaart leg systeem', (sorry voor deze omschrijving ik weet niet goed de juiste benaming daar voor) kwam dat wel heel duidelijk naar voren. 

We zijn aan de slag gegaan en wat in het eerste gesprek mijn werk mijn grootste knelpunt was, was gaande weg mijn familie een knelpunt. 

Ik vond je heel verhelderend. 

Je hebt mijn dingen anders doen inzien en daardoor heb ik zelf meer rust gekregen. Tussen onze gesprekken door heb ik zelf hard moeten werken maar jij hebt mijn hulp en de handvatten gegeven.

Ik voelde mij heel zoekende voordat ik bij je kwam maar ik voel mij nu veel meer ge-aard.

Ik vind het ook prettig om te weten dat, mocht ik in de toekomst weer even op een zij spoor zitten dat ik dan weer bij je aan mag kloppen.


Je hebt alles al in je, nu nog bewust worden

Wat gaat het je opleveren?

 

Waarschijnlijk krijg je tijdens het traject al positieve reacties uit je omgeving, zoals: "Je komt veel rustiger over". Of: "Volgens mij heb je meer energie".

Deze reacties zijn leuk, maar het állerbelangrijkste is natuurlijk dat je zelf merkt dat het beter met je gaat.

Wees je bewust van alle stappen die je maakt. En een heleboel kleine zijn samen een grote!

Je voelt je meer ontspannen, je hebt meer energie. Je ervaart rust. Je kunt positiever de wereld in kijken. Je kunt kiezen voor jezelf zonder dat je je schuldig voelt. Je kunt meer genieten van je gezin en je werk. Je bent weer volop in beweging. De weg naar bruisen, sprankelen en stralen heb je vrijgemaakt voor jezelf.

 

Je ervaart dat de betekenis van je communicatie de respons is die je krijgt. Oftewel: Dat wat jij uitstraalt, krijg jij terug. Je bent je bewust hoe je reageert en communiceert, je kunt daar keuzes in maken. Wat is er dan nog meer mogelijk?

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

 

Wil je wat anders krijgen, dan is het NU tijd voor actie.

Jij zet vandaag je eerste stap.

Ik geloof dat jij alles al in je hebt, jij kunt je gewenste resultaat bereiken en ik ondersteun je daarbij.

 

De eerste afspraak is in mijn praktijk. We maken kennis, we bespreken je hulpvraag en gaan we direct aan het werk. In overleg en afhankelijk van de tijd coach ik binnen, gaan we naar buiten of ontvang je een Access Bars behandeling.

We zetten ook de vier andere afspraken in onze agenda's. Tussen de 1e en 2e afspraak plannen we 1 tot 2 weken, de rest met 2-4 weken tussenperiode. Deze eerste afspraak duurt ca. 90 minuten. Na deze afspraak maak jij een reflectieverslag en doe je (als dat van toepassing is) je andere 'huiswerk'. Het reflectieverslag mail je mij minimaal 24 uur voor onze tweede afspraak.

 

De 2e, 3e en 4e afspraak vullen we in overleg in: coaching binnen, buiten, Access Bars of een combinatie. We kijken hoe het gaat met jou en je hulpvraag. Is er aanpassing nodig? Is er tussentijds wat gebeurd?

Belangrijk: Het is jouw proces, jij geeft aan wat je nodig hebt in relatie tot je hulpvraag. Deze sessies duren gemiddeld 90 minuten, ze kunnen soms ietsje langer duren. 

Na deze afspraken maak je net als na de eerste afspraak weer reflectieverslagen welke je op tijd mailt en doe je de rest van je 'huiswerk'. 

 

En dan is het tijd voor de 5e afspraak! Wat hebben we samen een mooie reis gemaakt. Je hebt al veel bereikt. Ook deze afspraak vullen we natuurlijk in overleg in.

En we blikken terug. Waar stond je? Waar sta je nu al? Hoe fijn gevoel zal dat geven?!

We bespreken ook of het klaar is voor nu. Voel je je sterk genoeg om nu zelf verder te gaan of heb je af en toe behoefte aan een extra gesprek na een bepaalde tijd? 

Jouw investering in jezelf: €497 voor dit traject

- RUST, ENERGIE, KEUZES, VERTROUWEN & STRALEN -


Wat een waardevolle ervaring om in deze ontspannen sfeer aan mijzelf te willen durven werken.

De coaching door jou heeft mij de ruimte en de rust gegeven om de beren op de weg te knuffelen in plaats van te vrezen!

 

Ik was al een tijd opzoek naar het vinden van de juiste balans van werk/gezin en het oplossen van mijn mentale blokkades in mijn leven. 

Jij hebt mij op het juiste moment door me verschillende vragen te stellen -en inzichten te laten zien- weer in balans gekregen.

 

Ik vond het echt een eye-opener hoe ik op een juiste manier mijn positie kan innemen binnen mijn werk en gezin. En als ik me kwetsbaar opstel en me laat zien, het me veel meer kracht geeft en dit als een positieve bal door rolt!


Ja, maar...

 

✓ Kan je resultaat garanderen?

De coachgesprekken die ik heb gevoerd zijn succesvol gebleken. Mijn doel en uitgangspunt is dat jij het beste uit jezelf haalt en ik ondersteun jou daarbij. Dat wat jij wilt bereiken is het uitgangspunt voor jouw coachtraject, daar waar nodig stel jij je doelen tussendoor bij.

✓ Hoe weet ik of het wel klikt met jou?

Je kunt natuurlijk een gratis kennismakingssessie aanvragen. Deze duurt 20 minuten en vindt plaats via Skype. In dit gesprek bespreken we jouw hulpvraag en wat ik voor jou kan betekenen.

✓ Moet ik alles vertellen?

Nee hoor, ook zonder dat je alles vertelt kan het gewenste resultaat bereikt worden.

 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

 

Wil je wat anders krijgen, dan is het NU tijd voor actie.

Jij zet vandaag je eerste stap.

Jouw investering in jezelf: €497 voor dit traject

___________________________________________________________________________________________________________

Op dit traject zijn de Algemene Voorwaarden 2018 van toepassing