Ervaringen

 

Vrouw, 52 jaar

 

"Eén sessie wandelcoaching was er maar nodig om in beweging te komen. 

Tijdens het wandelen in het bos kon er beweging ontstaan in mijn hoofd.

Ik heb weer ontdekt wat ik echt belangrijk vind en wat ik er voor nodig heb.

Door het uit te spreken zijn het afspraken met mezelf geworden en durf ik het aan te gaan.

 

Bedankt voor de waardevolle middag!"

 

Vrouw, 34 jaar

 

"Wat een waardevolle ervaring om in deze ontspannen sfeer aan mijzelf te willen durven werken.

De coaching door jou heeft mij de ruimte en de rust gegeven om de beren op de weg te knuffelen in plaats van te vrezen!"

 

Vrouw, 33 jaar

 

"Ik kwam in eerste instantie vrij zoekende naar je toe.

Ik wist dat ik niet helemaal goed in mijn vel zat maar ik kon er zelf niet echt achter komen hoe en waardoor dat nu kwam.

Na het eerste gesprek kwam er heel duidelijk naar voren dat ik mijn grenzen niet goed aan gaf. Ook wist ik zelf niet goed wat ik belangrijk vond en door jou 'kaart leg systeem', (sorry voor deze omschrijving ik weet niet goed de juiste benaming daar voor) kwam dat wel heel duidelijk naar voren. 

We zijn aan de slag gegaan en wat in het eerste gesprek mijn werk mijn grootste knelpunt was, was gaande weg mijn familie een knelpunt. 

Ik vond je heel verhelderend. 

Je hebt mijn dingen anders doen inzien en daardoor heb ik zelf meer rust gekregen. Tussen onze gesprekken door heb ik zelf hard moeten werken maar jij hebt mijn hulp en de handvatten gegeven.

Ik voelde mij heel zoekende voordat ik bij je kwam maar ik voel mij nu veel meer ge-aard.

Ik vind het ook prettig om te weten dat, mocht ik in de toekomst weer even op een zij spoor zitten dat ik dan weer bij je aan mag kloppen. "

 

Man, 34 jaar

 

"Beste Manon,

 

Ik was al een tijd opzoek naar het vinden van de juiste balans van werk/gezin en het oplossen van mijn mentale blokkades in mijn leven. 

Jij hebt mij op het juiste moment door me verschillende vragen te stellen -en inzichten te laten zien- weer in balans gekregen.

Ik vond het echt een eye-opener hoe ik op een juiste manier mijn positie kan innemen binnen mijn werk en gezin. En als ik me kwetsbaar opstel en me laat zien, het me veel meer kracht geeft en dit als een positieve bal door rolt!

 

Bedankt voor je professionele hulp als coach!"